Οδοντιατρείο και Απολύμανση

Οδοντιατρείο και Απολύμανση

Αναρτήθηκε από bournas-medicals 13/11/2019 0 Σχόλια

Τα χέρια του προσωπικού στις ιατρικές εγκαταστάσεις είναι οι πιο σημαντικοί φορείς παθογόνων μικροβίων. Κατά συνέπεια, η συχνή και τακτική απολύμανση των χεριών είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση των μολύνσεων. Εκτός από μια ασφαλή και γρήγορη αποτελεσματική απολύμανση, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προστασία των χεριών και του δέρματος κατά την χρήση των απολυμαντικών. Ως εκ τούτου, φροντίζουμε να μην χρησιμοποιούμε συσσωρευτικά μακροπρόθεσμα δραστικά συστατικά στα προϊόντα μας και να προσθέτουμε συστατικά τα οποία κρατούν το δέρμα υγιές κατά την διάρκεια της καθημερινής πίεσης.

Τα οδοντιατρικά εργαλεία που είναι μολυσμένα με παθογόνους οργανισμούς μπορεί να γίνουν πηγές λοιμώξεων για τον άνθρωπο.Η αποτελεσματική απολυμαντική δράση και οι καλές ιδιότητες καθαρισμού είναι οι βασικές προϋποθέσεις για την εξάλειψη των οργανισμών αυτών.

Πολλές εφαρμογές στην οδοντιατρική περιοχή μπορεί να καλυφθούν από τα προηγούμενα προϊόντα που παρουσιάστηκαν για την απολύμανση εργαλείων, απολύμανση επιφανειών και ταχεία απολύμανση. Ωστόσο, ο καθαρισμός και η απολύμανση των οδοντιατρικών τυπωμάτων, τροχών ή συστηματων αναρρόφησης απαιτούν ειδικά προϊόντα με υψηλό βαθμό συμβατότητας  υλικών. Για το σκοπό αυτό προσφέρουμε μια σειρά από ειδικά προϊόντα που εγγυώνται αξιόπιστη προστασία των ασθενών, του προσωπικού και των υλικών.

         

Τα οδοντιατρικά συστήματα αναρρόφησης μπορεί να μολυνθούν σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος για τους ασθενείς απαιτείται τακτική και αποτελεσματική απολύμανση. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από ένα ασφαλές φάσμα αποτελεσματικότητα και υψηλή συμβατότητα υλικών. Έχουν εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες και είναι χαμηλού αφρισμού. Προκειμένου να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα ο καθαρισμός θα πρέπει να γίνεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα και η απολύμανση έως και τρεις φορές την ημέρα.

Η απολύμανση και ο καθαρισμός των επιφανειών είναι πολύ σημαντικά για την διατήρηση του επιπέδου υγιεινής σε ιατρικές εγκαταστάσεις, όπως νοσοκομεία, ιατρεία και γηροκομεία, καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η τακτική απολύμανση των επιφανειών αποτρέπει τα μικρόβια να μεταδοθούν στους ασθενείς και το προσωπικό.