Πολιτική προστασίας δεδομένων - Bournas Medicals

Πολιτική προστασίας δεδομένων

Η Bournas Medicals αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Bournas Medicals επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

•    Αναγνώριση Πελάτη
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Bournas Medicals δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

•    Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στα συστήματα της Bournas Medicals (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

•    Απόρρητο Συναλλαγών
Η ασφάλεια συναλλαγής με πιστωτική κάρτα είναι ασφάλεια επιπέδου τραπεζών χωρίς να κρατείται καμία πληροφορία στη εταιρία μας αφού οι συναλλαγές γίνονται μέσα από τον διαδικτυακό χώρο της τράπεζας Πειραιώς.

Το website απευθύνεται σε κοινό ενηλίκων (όπως είναι οι επαγγελματίες και τα άτομα που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την Bournas Medicals και τα προϊόντα της.).
Δεν συγκεντρώνουμε ούτε προτιθέμεθα να συγκεντρώσουμε, εν γνώσει μας πληροφορίες από ή σχετικά με παιδιά.

Ωστόσο, μπορεί να έχετε απορίες σχετικά με τα "cookie". Τα cookie είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την παροχή σε εσάς εξατομικευμένων πληροφοριών σχετικά με μια τοποθεσία Web. Οι τοποθεσίες Web μπορεί να περιέχουν συνδέσεις σε τοποθεσίες Web τρίτων.  Στην περίπτωση που το παρόν Web αναφέρεται ή αναφερθεί σε συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Bournas Medicals για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν.
 
Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της Bournas Medicals με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.