Εταιρικό προφίλ - Bournas Medicals

Εταιρικό προφίλ

Η Βournas Medicals είναι μια σύγχρονη αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται από το 1988 στην εμπορία ιατρικών αναλωσίμων και αναλωσίμων υγείας. Διατηρεί σταθερά ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά με παραγωγική και εισαγωγική δραστηριότητα, ενώ έχει δυναμική παρουσία με ενεργή εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του εξωτερικού.
 
Με τον εκτενή κατάλογο πιστοποιημένων προϊόντων μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ή εταιρικής οντότητας που εμπορεύεται και διακινεί ιατρικά αναλώσιμα και αναλώσιμα υγείας, στηρίζοντας έτσι έμμεσα αλλά αποτελεσματικά τις υπηρεσίες των κλάδων της ιατρικής, της νοσοκομειακής περίθαλψης, της υγείας, της υγιεινής και ασφάλειας, της ομορφιάς και της ευεξίας.
 


 

ζί στην υγεία και την εμπιστοσύνη
 

Απαράβατη αρχή μας είναι ότι το πελατολόγιο μας απαρτίζεται αποκλειστικά και μόνο από χονδρεμπόρους.
Με τον εκτενή κατάλογο πιστοποιημένων προϊόντων μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ή εταιρικής οντότητας που εμπορεύεται και διακινεί ιατρικά αναλώσιμα και αναλώσιμα υγείας.
Στηρίζουμε έτσι έμμεσα αλλά αποτελεσματικά τις υπηρεσίες των κλάδων της ιατρικής, της νοσοκομειακής περίθαλψης, της υγείας, της υγιεινής και ασφάλειας, της ομορφιάς και της ευεξίας.

 
Το Όραμά μας
Είμαστε η Νο.1 επιλογή και εμπνέουμε επιχειρήσεις σχετικές με τα προϊόντα μας και τους τομείς υγείας στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
 
Η Αποστολή μας
Να στηρίζουμε τη σύγχρονη επιχείρηση χονδρικής σαν one stop σημείο για την προμήθεια προϊόντων ιατρικών αναλωσίμων και αναλωσίμων υγείας.
Nα παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη, εκπαίδευση και σχετική πληροφόρηση γι’ αυτά.