Νέα προϊόντα παραγωγής

Νέα προϊόντα παραγωγής

Αναρτήθηκε από bournas-medicals 23/01/2019 0 Σχόλια

Νέα Προϊόντα στα εξεταστικά ρολά


 

Το Premium Standard που ξέρετε, τώρα ακόμα πιο ανθεκτικό. Το Premium Plus είναι χάρτινο εξεταστικό ρολό πλαστικοποιημένο με κόλλα από 100% καθαρό χημικό πολτό. Δείτε το εδώ!

 

Πλαστικοποιημένο ρολό εξεταστικής κλίνης από 100% καθαρό πολτό. Αποτελείται από ένα φύλλο παρθένο χαρτί εξαιρετικής ποιότητας στο επάνω μέρος και ένα φύλλο πλαστικό (πολυαιθυλένιο) εξαιρετικής αντοχής στο κάτω μέρος. Η ένωση των δύο φύλλων επιτυγχάνεται με υγρή κόλλα προκειμένου να διατηρηθεί η ανθεκτικότητα. Κάθε εξεταστικό ρολό είναι συρρικνωμένο ανά ένα για την καλύτερη προστασία του και την εξασφάλιση της υγιεινής. Όλες οι πρώτες ύλες είναι κατάλληλες για επαφή με το δέρμα και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.


✔ Αδιάβροχο, απορροφητικό και με ικανότητα μεγάλης αντοχής, διαθέτει περφορέ κάθε 38cm για εύκολο κόψιμο.

✔ Το χάρτινο φύλλο εξασφαλίζει αφενός την ικανή απορροφητικότητα των υγρών και αφετέρου προσφέρει ένα αίσθημα άνεσης και καθαριότητας στον εξεταζόμενο ασθενή.

✔ Είναι ιδανικό για ιατρικούς χώρους, κλινικές και νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, γηροκομεία, κέντρα αισθητικής spa, tattoo studios, κ.ά.

✔ Διαστάσεις:

  1. 50cm x 50m (Κωδικός: 108.023.PL)
  2. 58cm x 50m (Κωδικός: 108.025.PL)
  3. 68cm x 50m (Κωδικός: 108.027.PL)

✔ Τεμάχια κιβωτίου: 12

 

 

 


 

 

Το Regular Standard που ξέρετε, τώρα μονόφυλλο και πιο οικονομικό. Το Regular Normal είναι μονόφυλλο γκοφρέ εξεταστικό χαρτί από 100% καθαρό χημικό πολτό. Δείτε το εδώ!

 

Χάρτινο μονόφυλλο ρολό εξεταστικής κλίνης από 100% καθαρό πολτό με γκοφρέ επιφάνεια. Αποτελείται από ένα φύλλο χαρτί εξαιρετικής ποιότητας το οποίο προσφέρει αίσθηση άνεσης και καθαριότητας στον εξεταζόμενο ασθενή.  Κάθε εξεταστικό ρολό είναι συρρικνωμένο ανά ένα για την καλύτερη προστασία του και την εξασφάλιση της υγιεινής. Όλες οι πρώτες ύλες είναι κατάλληλες για επαφή με το δέρμα και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

 

✔ Είναι απαλό και απορροφητικό εξεταστικό ρολό με περφορέ κάθε 38cm για εύκολο κόψιμο.
✔ Η επιφάνεια του χαρτιού είναι ανάγλυφη, τύπου γκοφρέ, για καλύτερη αντιολισθητικότητα. 
✔ Είναι ιδανικό για ιατρικούς χώρους, κλινικές και νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, γηροκομεία, κέντρα αισθητικής spa, tattoo studios, κ.ά.
✔ Διαστάσεις:

  1. 50cm x 50m (Κωδικός: 108.013.SG1.NR)
  2. 58cm x 50m (Κωδικός: 108.015.SG1.NR)
  3. 68cm x 50m (Κωδικός: 108.017.SG1.NR)

✔ Τεμάχια κιβωτίου: 12

 

 

 

 

 

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα παραγωγής μας στη σελίδα μας εδώ!