IDS International Dental Show 2019

IDS International Dental Show 2019

Αναρτήθηκε από bournas-medicals 20/03/2019 0 Σχόλια

Η Διεθνής Οδοντιατρική Έκθεση IDS 2019 έλαβε χώρα στην Κολωνία της Γερμανίας το Μάρτιο του 2019. Διήρκησε 5 ημέρες από τις 12 έως και τις 16 Μαρτίου Το αποτέλεσμα της έκθεσης ήταν παραπάνω από ικανοποιητικό. Η Έκθεση IDS απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου των οδοντιατρικών παγκοσμίως. Συμμετείχαν 2,327 εταιρίες από 64 χώρες, ενώ τους εκθέτες επισκέφθηκαν 160.000 άνθρωποι από 166 χώρες. Η έκθεση φιλοξενήθηκε σε έναν χώρο 170.000τ.μ.με εκθέτες και επισκέπτες να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

 

Η εταιρία μας Bournas Medicals συμμετείχε για πρώτη φορά και η παρουσία μας ήταν εξαιρετική! Μετράμε περισσότερες από 187 νέες συνεργασίες από 35 χώρες παγκοσμίων.

 

Η Διεθνής Οδοντριατρική Έκθεση μας έδωσε την ευκαιρία να επιδείξουμε τη σειρά με οδοντιατρικά αναλώσιμα προϊόντα. Η μεγάλη μας γκάμα από οδοντιατρικά αναλώσιμα εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους περισσότερους επισκέπτες, με έντονο ενδιαφέρον στα νέα μας προϊόντα.

 

Η εξειδικευμένη ομάδα της Bournas Medicals απέδειξε για μια ακόμη φορά, ότι είμαστε ειδήμονες στον οδοντιατρικό κλάδο, ενώ η συνεχώς αναπτυσσόμενη μονάδα παραγωγής μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες των συνεργατών μας, προσφέροντας ποιότητα υψηλής ποιότητας.

 

Θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε με το τμήμα Διεθνών Πωλήσεων της Bournas Medicals.